Om Viridicem

Virksomheden bag Viridi Cement

Viridi Cement er en produktserie hos Contec Group, som er en dansk familieejet koncern med datterselskaber i Tyskland. Contec Group har siden 1993 beskæftiget sig med højstyrkebeton og har leveret til en række ikoniske projekter overalt i verden.

Puzzolanske reaktioner er en naturlig del af de markante egenskaber, der opnås i højstyrkebeton. Den nødvendige viden for teknologien, for at blande og bringe velegnede produkter og anvendelser til markedet, findes derfor allerede i omfattende grad hos Contec Group og kan implementeres forholdsvis hurtigt.

Viridi Cement er særdeles interesseret i at høre om netop dit projekt, så vi i fællesskab kan fastslå, om et af de 3 standardprodukter er velegnede, eller om der er behov for en tilpasning til netop din specifikke opgave.

Der udføres løbende produktion af nye emner fremstillet med Viridi Cement, ligesom der udføres nye belægninger med forskellige udlægningsformer. Såfremt du har et specifikt projekt, eller der er ønske om en opdatering af det faktiske stade for udviklingen, kan Viridi Cement kontaktes på viridicem@contecgroup.dk eller tlf. 86 721 722 for yderligere oplysninger.

VI TØR GODT VÆRE AMBITIØSE OG GÅ LANGT FOR EN GRØNNERE CEMENTINDUSTRI – TØR I GÅ MED?

Viridi Kaluk
(+45) 8672 1722
viridicem@contecgroup.dk